Lysekrone eller vedhæng, hvilken du skal bruge

En af de smukkeste og mest elegante former for belysning er lysekronen. En lysekrone eller et vedhæng af farvet glas af den rigtige art og størrelse kan tilføje et helt nyt dimension til et rum.

Både lysekroner og vedhæng er lysarmaturer, der er hængt fra loftet. En lysekrone har mange arme og pærer. Et vedhæng har en skygge og normalt en pære. Rummets størrelse bestemmer, hvilken der bruges.

Lysekrone til farvet glas til spisestuen

Traditionelt hænger vi lysekroner i spisestuerne og tilføjer atmosfære til madoplevelsen. Lysekroner og vedhæng fungerer bedst med lysdæmpere i spisepladser. Vi kan kontrollere det lette humør fra en statslig formel middag til en intim middag for to og hvert humør imellem.

Vedhæng og lysekroner i foyer og lobbyer

Brugen af ​​lysekroner eller vedhæng i foyeren og lobbyer er vokset enormt populært i dette århundrede, afhængigt af størrelsen på vores lobby eller foyer er en lysekrone eller vedhæng en glimrende måde at give omgivende belysning for at hilse på gæsterne og for at sikre sikker passage til andre områder af vores hjem.

Soveværelser, familieværelser og køkkener

For nylig vises lysekroner og vedhæng i andre værelser i huset, herunder soveværelser, køkkener, familieværelser og badeværelser.

Vi bruger lysekroner og vedhæng med nuancer designet med pærer nedad for at tilstrækkeligt lyse spilleborde, hjemme arbejdsområder, køkkenøer eller accent bord indstillinger. Lysekroner med pærer opad reducerer blænding og giver kunstneriske elementer og stemningsbelysning til et rum.

Korrekt måde at hænge en lysekrone på i en spisestue

For at lysekrone belysningen skal have den rette indvirkning på rummet og dets indretning, skal lyset hænges ordentligt. Her er et par tip til at følge, mens vi hænger et lysekrone-lys:

En lysekrone, der er hængt i spisestuen, skal hænge midt på spisebordet og rummet. Det er bedst at købe en lysekrone, der er cirka en fod mindre end bredden på vores spisebord.

Lysekronens bund skal være 30-34 tommer over bordet. Lysekroner i farvet glas har flere pærer og har tendens til at kaste meget lys og varme. Mængden af ​​belysning, som vi har brug for til spisestuen, er baseret på denne formel: Længde X Bredde X 1,5.

Hvis et rum er 12 X 15, har vi brug for pærer, der producerer en samlet total på omkring 270 watt. En lysekrone med 6-40 watt vil sandsynligvis give tilstrækkelig belysning, især hvis den suppleres med væglamper, buffet lamper eller andre lysarmaturer.

Valg af lysekrone eller vedhæng til andre værelser

Når vi vælger en lysekrone til en foyer eller et andet rum, skal vi huske rummets længde og bredde. Generelt bestemmer rummets størrelse og dets højde lysekronens eller vedhængets størrelse.

Mål rummets længde og bredde, og tilføj tallene sammen, afrund til den nærmeste fod. For eksempel, hvis vores værelse måler 14 fod langt og 10 fod bredt, tilføj 14 til 10 med et resultat på 24 fod. Vores lysekrone eller vedhæng skal være 24 inches i diameter og hænge højt nok til at rydde en høj persons hoved.

En dæmper skal styre en lysekrone eller et vedhæng. Sørg for, at lysdæmperen fungerer med den type pærer, vi bruger. Glødelamper, fluorescerende halogenpærer har alle brug for specielt designet lysdæmpere.

Vi vil måske skjule lysekronens eller vedhængets ledning eller kæde med en ærme af noget dekorativt stof.

Comments |0|