Stilarter og typer hjemmebane puljer

Betonbassiner

De mest typiske og den ældste blandt alle typer af indgrundede svømmebassiner er betonbassiner. Betonbassiner er lavet af keramiske fliser og skabt ved at grave et hul i haven og cementere dets vægge for at danne et permanent bassin. På grund af dette kan de designes i forskellige former, stilarter og funktioner. Faktisk er alsidigheden af ​​betonbassiner deres mest fremragende kvalitet.

Oprettelsen af ​​betonbassiner koster lige så meget som installationen af ​​fiberglasbassiner. Kvaliteterne af andre typer hjemmebadene nedenfor kan yderligere fremhæve styrker og svagheder ved betonbassiner.

Fiberglasbassiner

En glasfiberpool er det bedste valg, hvis vi vil have en nem vedligeholdelses pool. Glasfiberbassiner er formet efter, hvordan vi bestiller det, og kan derfor ikke omformes. De er som store kumme, der kan installeres i gårdhullet.

Hvad der er godt ved fiberglas bassiner er, at de let kan bygges. Når hullet er gravet, installerer bygherrer bare VVS-systemet, placerer glasfiberbassinet, smelter bassinet til VVS-systemet og cementerer derefter finish for at forene gård hullet og glasfiberen. Denne installationsproces tager mindre end en uge.

Selvom glas puljer ikke kan reformeres længere, er de glade at få i en bred vifte af former, størrelser, design, vand funktioner og mønstre, så vi stadig kan sikre, at din fremtidige pool vil belyse din æstetiske smag og personlighed. I modsætning til betonbassiner lavet af fliser er et glasfiberbassin ikke sårbart for perforering og derfor modstandsdygtigt over for snavs og alger, hvilket gør vedligeholdelse til en ubesværet handling.

Vinyl Forede bassiner

Swimmingpools lavet af vinyl foringer bliver et topvalg i typer hjemmebadepooler, når budgettet er lavt. Den forbedrede fremstilling af produkter i byggebranchen har banet vejen for oprettelsen af ​​tilpassede vinyl foring bassiner. Disse puljer, omend færdige med lave omkostninger, kan se højere ud med kun få installationer af æstetisk, sofistikeret udstyr og andre funktioner. Også, hvis vi bare vil have en skøn pool, kan dette være vejen at gå.

Oprettelse af en vinyl pool er meget let for pool byggere. Hullet skal bare graves og derefter installeres med metal- eller plast vægpaneler. Når poolens vægpaneler er færdige, fastgøres VVS snart. Herefter cementeres gulvet i poolen konkret for at eliminere risikoen for depression eller erosion. Herefter fastgøres vinylforingerne på væggene. Giv det en uge eller to til at tørre, og svømning kan begynde.

Vinyl Bassiner tager mindre end en måned at gennemføre. Dens konstruktion længde er længere end glasfiber bassiner, men kortere end længden af ​​betonbassiner. Som nævnt kan vinyl bassiner tilpasses, da de let kan fremstilles i forskellige designs, farver, mønstre og former. Vinyl Foringer er meget glatte og algeresistente og udgør derfor ikke en chance for henholdsvis hudafskrabning og større reparation og vedligeholdelse.

Comments |0|