Et hjem ser hjem med tæpper

Med populariteten af ​​hårdttræs- og laminatgulve er væg-til-væg tæpper faldet ved siden af ​​i de senere år. Det kan dog være en vidunderlig gulv mulighed i visse rum i et hjem. Tæppe er i høj grad et comeback, især nybyggede hjem. Der er en række fordele ved at vælge denne type gulvbelægning frem for andre sorter:

Komfort

Selvom trægulve er attraktive, er det ikke altid det mest behagelige. En kold morgen er hårde gulve ikke så indbydende som en dejlig, overdådig overflade. Dette gælder især for soveværelser. Tæpper giver en varm overflade, som alle i familien kan nyde, især små børn, når de kravler. I løbet af de koldere dele af året kan det også hjælpe med varmeudgifter, da det hjælper med at give en isolerende effekt til hjemmet.

Reducerede omkostninger

Installation er meget overkommelig, især sammenlignet med træbaserede materialer. Installationsomkostninger kan være oprindeligt højere, men de samlede omkostninger til gulvet er billigere. For at maksimere omkostningerne er det vigtigt, at det plejes ordentligt ved hjælp af det rigtige udstyr og rengøringsmidler. Sørg også for at undgå at gå på den, når vi har sko på. Derudover skal vi overveje at rengøre gulvene regelmæssigt, især i områder med høj trafik for at holde dem rene og attraktive.

Miljøvenligt

I dag er tæppet fremstillet af syntetiske fibre som nylon og polyester, hvoraf meget kommer fra genbrugsmaterialer. Disse materialer er ofte lavere i kemikalier end andre ikke-naturlige former for gulvbelægning såsom laminater eller vinyl. For dem, der ønsker en fuldt miljøvenlig installation, skal installatøren bruge stifter snarere end lim, da det ofte kan afskyde en lugt, der kan være foruroligende for nogle mennesker, især dem med luftvejsproblemer. Overvej også at vælge en allergivenlig type, så sandsynligheden for åndedrætsbesvær holdes i skak.

Behagelig udseende

Mens begrebet tæppe kan fremkalde en vision om 1970’ernes gule shag, er det vigtigt at huske, at der er en række farver at vælge imellem, der er meget stilfulde i ethvert rum i et hjem. Nogle behagelige farver inkluderer lyse nuancer af grøn, blå eller grå. For dem, der planlægger at til sidst sælge deres hjem, skal vi prøve at installere en ret neutral farvepalet. Men for alle, der ønsker at være trendy eller spændende, skal vi overveje at eksperimentere med sjove farver og designs. Nogle eksempler at overveje er design baseret på andre kulturer, såsom lyse marokkanske eller indiske farveskemaer.

Tæppe kan være en meget smuk måde at dekorere et hjem på, så sørg for at shoppe rundt for at beslutte, hvad der er bedst til husets design. Det er behageligt at røre ved og er perfekt til soveværelser, legerum, kontorer og andre områder med lav trafik. Kombineret med hårdttræ eller laminat bør denne gulv mulighed overvejes stærkt, især i betragtning af dens stigning i popularitet.

Comments |0|